We proberen het feest gevoel zoveel mogelijk te verspreiden. Daarom zijn we ook op meerdere platformen en blogs te vinden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden:

 

Flavourites  

Quote: "Wow! Een stijlvol feest!

Het leuke van een feest geven (of het nu een verjaardag, bruiloft of babyshower is), is dat je je waanzinnig kunt uitleven op de styling. Alleen dat is al een goede reden om af en toe een waanzinnige party te geven! Heb je ook een feestje in 't vooruitschiet? Dan is Confettitime een adres om te onthouden. Wat hebben we hier veel leuke accessoires voor een knalfeest gezien. Van confettikanonnen tot waaiers. Va caketoppers tot gave ballonnen. Zoek op thema of in kleur, en je feestconcept is geboren. Waar is dat feestje? Hier met dat feestje!!" 

Citymom  

Quote: "Ik hou heel erg van leuke versiering op een feestje. Online bij Confetti Time vond ik o.a. mooie bordjes en leuke ballonnen. Bij Confetti Time draait om feestjes. Ze hebben super veel leuks en bieden artikelen aan voor verjaardagen, babyshowers, kinderfeestjes, gender reveal parties en bruiloften. Er is genoeg te zien! "

Kindermusthaves 

Quote: "Once you POP, the fun don’t STOP! Wij van Kindermusthaves houden wel van een feestje. Verjaardagen, babyshowers en kinderpartijtjes…alles wordt hier vol enthousiasme gevierd! Om de feestvreugde een beetje te vergroten, pakken wij ook altijd graag uit met versieringen en decoratie en plakken we er het liefst een hip thema aan vast. Daarom worden wij ook zo blij van deze nieuwe ontdekking. Maak vandaag op Kindermusthaves kennis met: Confetti Time! Na een bezoekje aan deze shop krijg je direct de partykriebels!"

Otis Oh

Quote: "En omdat ik altijd vreselijk veel geld betaal voor een custom made taart die eigenlijk nooit helemaal naar onze zin is (mijn taartenbakker vraagt minimaal 45 euro voor een eenlaagse taart) besloot ik voor het eerst in mijn leven zelf te gaan bakken.

Ik durfde dat aan omdat de taarten heel basic mochten zijn. Ik had namelijk te gekke decoratie gescoord bij confettitime.nl. Ballonnen, eetgerei (bekers, bordjes en bestek), slingers, cupcakewikkels, het complete plaatje. Én caketoppers en kaarsjes voor op de taart. Voor Otis had ik het dinosaurusthema (Dino Party) gekozen en Floortje koos zelf de Toucan Party. Dit alles zag er al zo geweldig uit, met toffe kleuren en figuren, dat een heftig versierde taart niet nodig was."

Dirksdotter

Quote: "Weken was ik er al in mijn hoofd mee bezig: Skye’s eerste verjaardag. Haar kado stond al een tijdje klaar in huis, maar pakten Scott en ik wel last minute in afgelopen zaterdagochtend. Voor het thema koos ik regenboogjes en wolkjes. Die zie je al een tijdje op haar kamertje voorbij komen en passen zo leuk bij haar naam."

The things we like

Quote:"Toen de slingers, ballonnen en caketopper van Confetti Time binnenkwamen wou hij ze het liefst á la minute allemaal opgeblazen hebben en het feest kon beginnen.

Het thema Let’s Explore sprak me meteen aan. Kleurrijk, met bosdieren, wigwams en de tekst ‘let’s explore’ is op Jonas zn lijf geschreven. Perfect dus. De slinger is zo te gek dat ik erover denk om hem gewoon op de kamer van de jongens te hangen. De kwaliteit is ook erg mooi. De tekst ‘Adventure Awaits’ is gemaakt van houten letters en de rest is van een hele mooie kwaliteit papier."


De Kleine Rotterdammer

Quote: "Net voor de verjaardagen van de jongens kwam ik in contact met Marleen van Confetti Time. En zoals de naam je misschien al doet vermoeden, kun je bij deze party webshop terecht voor alles (maar dan ook echt alles) om van je feestje een ongekend succes te maken: van bekers tot kaarsjes, van slingers tot bordjes en van ballonnen tot confetti. En oh ja, wat dacht je van de leukste thema’s om je huis voor het moment surpreme mee te versieren? "

 

© 2018 - 2024 Confetti Time | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel