Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop van een van de producten uit de webshop van Confetti Time heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Als je het product wilt terug sturen dan dient dit in de originele verpakking verzonden te worden zonder beschadigingen. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking kunnen wij niet in behandeling nemen. Als je de volledige bestelling retour stuurt ontvang je het volledige aankoopbedrag inclusief de oorspronkelijke verzendkosten retour. De kosten van de retourzending zijn voor jou rekening.

Indien je producten wilt retourneren stuur dan een mailtje naar info@confettitime.nl onder vermelding van je naam, rekeningnummer, ordernummer en welke producten je wilt retourneren, dan nemen wij contact met je op. 

 

Terugbetaling
Zodra jouw pakket (ongebruikt en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking) bij ons retour is ontvangen ontvang je van ons een bevestiging per mail. Wij zullen binnen 14 dagen na ontbinding het bedrag terug op je rekening storten.

© 2018 - 2024 Confetti Time | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel