Ik ben Marleen, 37 jaar oud en moeder van een dochter en zoon, Philène van 6 en Floris van 4. 

Toen ik in 2014 de eerste verjaardag van Philène mocht organiseren startte ik maanden van tevoren met mijn zoektocht naar de perfecte partydeco.
Ik ging op zoek naar de perfecte match qua kleur én thema. Ik kreeg er zoveel energie van maar ook toffe reacties. Ik inspireerde anderen met de feestjes die ik organiseerde en hielp vriendinnen bij hun zoektocht naar de perfecte partydeco. 

Toen Floris in 2016 zijn eerste verjaardag vierde kon mijn geluk niet op. Hoe leuk is het om naast prinsessenfeestjes, unicorn feestjes en mermaid partys mij te verdiepen in het thema's voor jongens. Na afloop van iedere verjaardag startte ik alweer met mijn ideeen voor het volgende jaar. 

Ik krijg energie van het organiseren van feestjes. De perfecte match maken met de partydeco in zowel thema als kleur. Mijn enthousiasme werkte aanstekelijk en door het inspireren van anderen werd Confetti Time geboren. 

In augustus 2018 Is Confetti Time live gegaan. Met de producten die ik aanbied in de webshop wil ik jou feestje nog specialer maken. Of het nu gaat om een verjaardag, kinderfeestje, babyshower, gender reveal of bruiloft ik ben altijd op zoek naar de meest exclusieve partydeco om het feestje onvergetelijk te maken. 

Ben je op zoek naar een kleur of thema die niet in de webshop te vinden is laat het mij dan weten. Ik ga met alle liefde op zoek naar de partydeco om jouw feestje onvergetelijk te maken. 

Add a litte confetti to each day!

Liefs, Marleen 

© 2018 - 2022 Confetti Time | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel