• Helium Tank 30
  Helium Tank 30

  Deze heliumtank is perfect voor een feestje, verjaardag, babyshower of bruiloft. Wil jij zwevende ballonnen gebruik dan deze heliumtank. De wergwerp heliumtank heeft helium voor gemiddeld zo'n 30 ballonnen van 23 cm.

  € 24,95
 • Ballon pomp
  Ballon pomp

  Ballonpomp. Wil je veel ballonnen opblazen of maak je een ballonnenboog? Gebruik dan onze ballonpomp. Deze ballonpomp is double-sided wat betekent dat je zowel met duwen als trekken de ballon opblaast. In een handomdraai zijn dus

  € 3,99
 • Ballonnen lint ballonnenboog
  Ballonnen lint ballonnenboog

  Ballonnen lint ballonnenboog. Wil jij de show stelen op je feestje met een ballonnenboog of ballonnentros gebruik dan dit ballonnen lint. Door middel van een ballonpomp blaas je je ballonnen op. Het lint heeft gaatjes waar je de u

  € 3,99

Heliumtanks zijn ideaal om een grote hoeveelheid ballonnen op te blazen en vervolgens te laten zweven. Perfect voor een verjaardag, feestje, babyshower en bruiloft. Je kan de heliumtank meerdere keren gebruiken dus perfect voor meerdere feestjes. Helium is geschikt voor zowel latex als folieballonnen. 

De zweeftijd is afhankelijk van of je latexballonnen of folieballonnen gebruikt. Bij latex ballonnen is de zweeftijd gemiddeld 6 uur. Bij folieballonnen is de zweeftijd minimaal een week. De zweeftijd is daarna ook afhankelijk van omgevingstemperatuur. 

Maar naast helium hebben we natuurlijk ook een ballonnenpomp. Deze is absoluut noodzakelijk als je veel ballonnen wilt gebruiken, maar niet aan het einde van de dag knock out wilt gaan. 

Ook leuk, wil je een ballonnenboog samenstellen en niet gebruik maken van een standaard pakket, dan hebben we ook ballonnenlint. Dit ballonnenlint kun je gebruiken voor alle soorten ballonnen, waarmee je dus de vrijheid hebt om je eigen kleuren samen te stellen. 

 

 

© 2018 - 2021 Confetti Time | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel